Geräte und Zubehör
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
avocado rijp (geschild en ontpit)200 g
-
ui30 g
-
knoflookteentje2
-
tabasco¼ tl
-
zout¼ tl
-
mayonaise2 tl
-
wortelen in stukken (3 cm)150 g
-
aardappelen geschild, in stukjes gesneden (4 cm)600 g
-
water2200 g
-
eieren3
-
augurken60 g
-
verse basilicumbladeren35 g
-
verse bladspinazie25 g
-
ijsblokjes (om blaadjes koud te maken)
-
olijfolie120 g
-
garnalen, rauwe, middelgrote, gepeld ontdaan van ingewanden, drooggedept met keukenpapier250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
2581.5 mg
Eiweiß
76.2 g
Brennwert
10202.8 kJ /
2438.5 kcal
Fett
176.4 g
Ballaststoffe
32.6 g
gesättigte Fettsäuren
28.1 g
Kohlenhydrate
146.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebration of Colours
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Nessuna valutazione
Ravioli Soep met Rundsvlees
Nessuna valutazione
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Nessuna valutazione
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Nessuna valutazione
Kimchi
Nessuna valutazione
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Paashaas macarons
Nessuna valutazione
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Nessuna valutazione
Pad Thai
45min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Nessuna valutazione