Geräte und Zubehör
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
6 portie
Zutaten
-
rode paprika's in vieren gesneden, steeltje en zaadjes verwijderd4
-
verse chilipepers2
-
uien in rondjes gesneden (5mm)2
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie voor te besprenkelen
-
rundvlees biefstuk1000 g
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
zout1 snuifje
Rode pepersaus
-
olijfolie120 g
-
zout naar smaak1 snuifje
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
461 mg
Eiweiß
35 g
Brennwert
1900 kJ /
454 kcal
Fett
32 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Zomer BBQ
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Spaghetti Bolognese
40 Min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Keine Bewertungen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Tomatensoep met Burrata
35 Min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Keine Bewertungen
Tomaat basilicum spread
5 Min
Quiche met kool en broccoli
1 Std. 30 Min
Verse Tomatensoep
30 Min