Geräte und Zubehör
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
Broccoli en aardappelen
-
broccoli in roosjes600 g
-
water700 g
-
zout½ tl
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)500 g
Kaassaus
-
blauwschimmelkaas in stukken100 g
-
bloem20 g
-
boter50 g
-
room80 g
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
15 g
Brennwert
1753 kJ /
418 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
6.4 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
Gekookte eieren
20 Min
Tagliatelle met broccoli
15 Min
Bechamelsaus
15 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
200 g ui fruiten
20 Min
Basis brooddeeg
5 Min
Erwten met ham
25 Min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Bloemkool met kaas
55 Min
Aardappelpuree
45 Min