Geräte und Zubehör
Gehaktballen in tomatensaus
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std. 40 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
rundergehakt300 g
-
varkensgehakt300 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
zout1 - 2 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
teentjes knoflook gehalveerd3
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
rode wijn50 g
-
tomatenblokjes uit blik800 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
suiker5 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
2798 mg
Eiweiß
144 g
Brennwert
8479 kJ /
2026 kcal
Fett
138 g
Ballaststoffe
12.1 g
gesättigte Fettsäuren
58 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Aan tafel 2022!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Slowcooken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Mysterieuze soep
45 Min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 Min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Koninginnenhapje
55 Min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min
Met honing geglazuurde wortelen
30 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.
Aardappelpuree
45 Min