Geräte und Zubehör
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
2 portie
Zutaten
Gefermenteerde rode kool
-
rode kool300 g
-
zout10 g
-
rode wijn200 g
-
sherryazijn100 g
-
sumak1 snuifje
-
zwarte peperkorrels2
-
steranijs¼ stuk
-
kruidnagel1
-
laurierblad, gedroogd1
Knolselderpuree
-
knolselder geschild, in blokjes gesneden260 g
-
melk130 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
zout5 g
Gebraden eendenborst
-
water3300 g
-
zout150 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot (ongeveer 200 g per stuk, ontdaan van overtollig vet)2
Afronding
-
rode bietensap70 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden, koud60 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
water10 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 2 portie
Natrium
64751.4 mg
Eiweiß
83.2 g
Brennwert
7678.2 kJ /
1835.1 kcal
Fett
117.4 g
Ballaststoffe
12.2 g
gesättigte Fettsäuren
68.1 g
Kohlenhydrate
79.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Keine Bewertungen
Schiacciata met gerookte zalm
Keine Bewertungen
Amandelbretzels
Keine Bewertungen
Rode ogen gevulde eieren
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Keine Bewertungen
Roergebakken Groenten
Keine Bewertungen
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Warme chocolademelk van de inca's
40 Min