Geräte und Zubehör
Inktvis "à Lagareiro"
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portie
Zutaten
-
vastkokende aardappel klein, met schil1000 g
-
zout, grof100 g
-
water100 g
-
inktvis (ongeveer 1000 g), in grote stukken gesneden1
-
ui gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook6
-
korianderbladeren, vers20 g
-
olijfolie100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
6994.2 mg
Eiweiß
37.8 g
Brennwert
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Fett
36.1 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
5.1 g
Kohlenhydrate
38.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Keine Bewertungen
Vegan Burgers
Keine Bewertungen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 Std.
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1 Std. 30 Min
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Pierogi met vlees
1 Std.
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 Min
Kip katsu curry met rijst
1 Std. 40 Min
Batbout met kaas
30 Min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen