Geräte und Zubehör
Cijfertaart
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
16 portie
Zutaten
Icing
-
suiker250 g
-
room, elk type (van koemelk)50 g
-
witte chocolade om te koken, kleine stukjes of callets180 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden, kamertemperatuur50 g
-
mascarpone100 g
Taart
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) op kamertemperatuur, plus extra voor het invetten250 g
-
bloem350 g
-
suiker150 g
-
bruine suiker100 g
-
vanillestokje alleen zaden1
-
eieren6
-
melk200 g
-
bakpoeder1 tl
Slagroom en decoratie
-
room, min. 30% vet gekoeld400 g
-
stabilisator voor slagroom16 g
-
fruit, gemengd, vers voor garnering500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
7 g
Brennwert
2378.1 kJ /
568.4 kcal
Fett
33.8 g
Ballaststoffe
1.2 g
Kohlenhydrate
61.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Verfrissende Melkdrank
5 Min
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Pompoen Chai Latte
20 Min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Keine Bewertungen
Rode ogen gevulde eieren
Keine Bewertungen
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Keine Bewertungen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min