Geräte und Zubehör
Frambozen-pistache cake
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 35 Min
6 porties
Zutaten
De pistache ganache (de dag ervoor)
-
slagroom300 g
-
witte chocolade in stukken150 g
-
pistachepasta30 g
Het taartdeeg (op de dag zelf)
-
boter in stukken50 g
-
suiker120 g
-
eieren (150 g hele eieren)3
-
acaciahoning50 g
-
fleur de sel1 snuifje
-
slagroom80 g
-
bakpoeder6 g
-
bloem150 g
-
pistachepasta50 g
-
frambozen (zie tip), en een beetje meer voor de afwerking120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
287.8 mg
Eiweiß
11.3 g
Brennwert
3030.3 kJ /
725.2 kcal
Fett
42.2 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
24.7 g
Kohlenhydrate
73.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ouders verwennen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Keine Bewertungen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Keine Bewertungen
Taartje met chocolade-praliné
Keine Bewertungen
Met frambozen doordrenkte azijn
Keine Bewertungen
Glutenvrije kerstfruitcake
Keine Bewertungen
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Champignon- en chocolademuffins
1 Std.
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Keine Bewertungen
Chai latte parfait
15 Std. 5 Min
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Pistache en amandel filo spiraal
Keine Bewertungen
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min