Geräte und Zubehör
Amandelcake
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
12 porties
Zutaten
-
gepelde amandelen200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)85 g
-
eiwitten4
-
zout1 snuifje
-
100 g xylitol (suiker-alcohol suikervervanger)suiker100 g
-
eierdooiers4
-
citroen sap en schil1
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
amandelschilfers60 g
-
poedersuiker om te bestuiven20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
48.4 mg
Eiweiß
6.4 g
Brennwert
993 kJ /
237.3 kcal
Fett
18.2 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
4.9 g
Kohlenhydrate
14.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Keine Bewertungen
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Keine Bewertungen
Gevouwen kruidenbrood
1 Std. 10 Min
Zalm met waterkerskorst
Keine Bewertungen
Driekoningentaart met pompoen
Keine Bewertungen
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen
Citroen-kokos bliss balletjes
40 Min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 Std. 20 Min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Sangria met Frambozen en Basilicum
40 Min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Keine Bewertungen
Zachte Appelcake
50 Min