Kompatible Versionen
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Velouté, kip en gestoomde groenten
- 80 - 100 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (optional)
- 20 g olijfolie
- 700 g gemengde groenten (bv. courgette, wortel, asperge, paprika, broccoli,...), in stukken (0,5 cm)
- 600 g water
- 2 ½ tl zout
- 400 g aardappelen, in schijfjes (0,5 cm)
-
500
g kipfilet, in repen (5 x 2 cm)
oder 500 g kalkoenfilet, in repen (5 x 2 cm) - 2 el sojasaus
- ½ tl gemalen peper
- ½ tl paprikapoeder (optional)
-
20
g boter (optional)
oder 1 el room (optional)
Mosterdsaus
-
50
g roomkaas
oder 50 g room, min. 30% vet - 1 el mosterd
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 3 - 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 1 eierdooier (optional)
- Nährwerte
- pro 1 porties
- Brennwert
- 1745 kJ / 417 kcal
- Eiweiß
- 37 g
- Kohlenhydrate
- 26 g
- Fett
- 16 g
- Ballaststoffe
- 6.2 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Advocaat
10 min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 min
Boter plank met spinaziepesto
10 min
Snel brood
1 Std. 15 Min
Pindakaas
5 min
Limonade
5 min
Chocolademousse met sinaasappel
2 godz. 20 min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 menit
Snel brood
50 menit
Roomkaasspread met radijsjes
5 min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 Min
Bessenschuim
10 min