Geräte und Zubehör
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 porties
Zutaten
-
water500 g
-
aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)1000 g
-
olie4 el
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
teentjes knoflook licht geplet5 - 6
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
67 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
919 kJ /
219 kcal
Fett
9 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde rijst
25 Min
Gekookte pasta
20 Min
Gekookte eieren
20 Min
Pannenkoeken
1 Std. 15 Min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 Min
Gehaktballen in tomatensaus
3 Std. 40 Min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 Min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Ovenschotel van aardappelen
1 Std. 30 Min
Met honing geglazuurde wortelen
30 Min
Bloemkool met kaas
55 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.