Geräte und Zubehör
Sinaasappel Sponge Cake
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std.
8 portie
Zutaten
-
patisseriebloem voor bebloemen cakevorm
-
suiker plus extra om te bestrooien250 gram
-
sinaasappel ongepeld, in vieren1
-
eieren3
-
100 gram boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukkenzonnebloemolie plus extra voor het invetten100 gram
-
130 g room, elk type (van koemelk)volle yoghurt130 g
-
patisseriebloem250 g
-
bakpoeder15 g
-
zout1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
200.4 mg
Eiweiß
5.6 g
Brennwert
1627 kJ /
388.9 kcal
Fett
15.1 g
Ballaststoffe
0.9 g
gesättigte Fettsäuren
2.6 g
Kohlenhydrate
58.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Keine Bewertungen
Mini Burgers
Keine Bewertungen
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Tomatensoep met Burrata
35 Min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1 Std.
Macadamia Chocolade Koekjes
45 Min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Keine Bewertungen
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Keine Bewertungen
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Express Aardbeien Dessert
5 Min
Zachte Appelcake
50 Min