Geräte und Zubehör
Ovenschotel van aardappelen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 porties
Zutaten
-
provolone (Italiaanse kaas) in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
Gruyère kaas in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
pecorino in stukken (3 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)30 g
-
bloemige aardappelen in stukken (2 tot 3 cm)1000 g
-
melk350 g
-
zout1 tl
-
boter30 g
-
peper1 snuifje
-
eieren2
-
150 g gekookte ham, in blokjesNapolitaanse salami in blokjes150 g
-
hardgekookte eieren (optional)2
-
paneermeel (20 g)2 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
30.6 g
Brennwert
2062 kJ /
493 kcal
Fett
26.6 g
Ballaststoffe
2.3 g
Kohlenhydrate
34.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Zomerse pastasalade
30 Min
Aardappelpuree en merguez
Keine Bewertungen
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Penne met tonijn
35 Min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Spaghetti met tomaat en spek
35 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Groenten-aardappelsalade met kip
1 Std. 15 Min
Huzarensalade
25 Min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 Std. 35 Min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min