Geräte und Zubehör
Green Goddess Salad
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
10 portion
Zutaten
Green Goddess Dressing
-
Parmesan cheese cut into pieces85 g
-
walnut, chopped60 g
-
garlic clove2
-
basil leaf, fresh30 g
-
spinach leaf, fresh30 g
-
freshly squeezed lemon juice115 g
-
olive oil60 g
-
rice vinegar30 g
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
Fennel Salad
-
fennel bulb cut into pieces340 g
-
dill, fresh plus extra to garnish½ ounce
-
apple, green quartered200 g
-
Lebanese cucumber cut into pieces (2 in.)225 g
-
green onion (approx. 2 bunches)140 g
-
225 g green pea, frozen, cookedgreen pea, fresh cooked225 g
-
walnut, chopped140 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
433.9 mg
Eiweiß
8.5 g
Brennwert
1135.4 kJ /
271.4 kcal
Fett
21.5 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
3.5 g
Kohlenhydrate
14.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Refresh & Revitalize
10 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40 Min
Eggplant and Lentil Salad
40 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 Min
Ghostly Pizza
2 Std. 10 Min
Guacamole
5 Min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 Std.
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 Min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 Min
Aubergine and Lentil Salad
40 Min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1 Std. 10 Min