Mediterranean Chicken

4.4 14 Bewertungen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
10 portion

Zutaten

  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • chicken breast, skin on or skinless, boneless skinless
    1135 g
  • salt to season, to taste
  • black pepper, ground to season, to taste
  • artichoke heart, marinated drained and halved
    340 g
  • Kalamata olive, pitted drained
    115 g
    115 g olive, green, pitted, drained
  • salt
    1 tsp
  • black pepper, ground
    ¼ tsp
  • extra virgin olive oil
    1 tablespoon
  • garlic clove
    5
  • dill, fresh leaves only, to taste
    10 sprig
  • red bell pepper stem and seeds removed, quartered
    115 g
  • red onion quartered
    115 g
  • oregano, dried
    1 tbsp
    5 sprigs oregano, fresh
  • heirloom tomato quartered
    340 g
  • bay leaf, dried
    3
  • lemon halved
    1

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 493.9 mg
Eiweiß 25.7 g
Brennwert 1223 kJ / 292.3 kcal
Fett 18.3 g
Ballaststoffe 2.7 g
gesättigte Fettsäuren 3.9 g
Kohlenhydrate 6.4 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen