Geräte und Zubehör
Guacamole
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
6 portions
Zutaten
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3 ½ oz white onions, halved, plus extra, to garnishred onions halved, plus extra, to garnish3 ½ oz
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1 fresh chili, deseededserrano chili deseeded1
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½ - 1 oz lemon juicelime juice½ - 1 oz
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salt to taste½ - 1 tsp
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fresh cilantro leaves only2 - 3 sprigs
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tomatoes quartered7 oz
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ripe avocado cut into pieces (2-3 avocados)18 oz
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limes cut into wedges, to serve1 - 2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
299.5 mg
Eiweiß
2.3 g
Brennwert
638.6 kJ /
152.6 kcal
Fett
12.8 g
Ballaststoffe
6.8 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
10.9 g