Geräte und Zubehör
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
12 slices
Zutaten
Sponge
-
medium eggs6
-
blanched almonds100 g
-
walnuts, halved100 g
-
hazelnuts, with skin100 g
-
cocoa powder20 g
-
sugar80 g
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing150 g
Hazelnut and Cocoa Cream
-
icing sugar100 g
-
cocoa powder30 g
-
hazelnut paste gluten-free50 g
-
cream cheese100 g
-
mixed whole nuts for decorating
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
9.4 g
Brennwert
1679.5 kJ /
401.4 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
4.4 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1 Std. 50 Min
Endless Variations Bread
45 Min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 Min
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35 Min
Gluten-free Sponge Cake
1 Std. 10 Min
Lemon slush
10 Min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 Min
Vegetable Waffles
15 Min
Raspberry Coconut Smoothie Bowl
10 Min
Egg-free mayonnaise
10 Min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 Min
Gluten-free Chocolate Brownies
1 Std.