Laing

Laing

5.0 6 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
8 portions

Zutaten

  • garlic cloves
    30 g
  • red onions quartered
    30 g
  • vegetable oil
    30 g
  • fresh ginger julienned
    30 g
  • pork belly meat slices cut in strips (1 cm)
    200 g
  • long green chillies cut in pieces (1 cm)
    50 g
  • fresh bird’s-eye chillies cut in pieces (1 cm)
    3
  • bagoong
    80 g
  • coconut cream
    500 g
  • water
    700 g
  • dried taro leaves washed and squeezed dry
    100 g

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 345.6 kcal / 1446 kJ
Eiweiß 7.2 g
Fett 30.1 g
Kohlenhydrate 11.8 g
Ballaststoffe 2.7 g
gesättigte Fettsäuren 17.2 g
Natrium 1019.1 mg

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