Geräte und Zubehör
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves (approx. 4 cloves)15 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
pak choi or other green vegetables, cut into strips (see Tip)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
340.2 mg
Eiweiß
1.4 g
Brennwert
203.3 kJ /
48.6 kcal
Fett
3.9 g
Ballaststoffe
0.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
2.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Stir-Fried Vegetables
15min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Stir Fried Whole Fish
20min
Hand Ripped Cabbage
20min
Chicken porridge with century egg
30min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Stir-fried vegetables
10min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Stir fried broccoli with carrot
15min