Geräte und Zubehör
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
1000 g
Zutaten
-
baby Lebanese cucumbers washed650 g
-
iced water to cover and soak
-
garlic cloves2
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried dill1 tsp
-
fresh dill4 sprigs
-
sea salt3 tbsp
-
water150 g
-
sugar200 g
-
white vinegar250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1000 g
Natrium
16961 mg
Eiweiß
5.9 g
Brennwert
3962.2 kJ /
947 kcal
Fett
1.6 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
228.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Community fave brown rice salad
55 Min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50 Min
Pickled red onions
1 Std. 50 Min
Walnut and coffee cream muffin
55 Min
Browned pork mince
20 Min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 Std. 10 Min
Spicy tuna dip
5 Min
Pimento Spread
5 Min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 Std. 20 Min
Beef stock paste
3 Std.
Soft Chinese bread rolls
1 Std. 20 Min
Pasta alla Vodka
15 Min