Geräte und Zubehör
Honey mustard chicken with rice and vegetables
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
6 portions
Zutaten
Honey mustard chicken
-
brown onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
water200 g
-
plain flour70 g
-
ground turmeric1 tsp
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (4 cm)1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tbsp
-
wholegrain mustard70 g
-
honey80 g
-
pouring (whipping) cream200 g
Rice and vegetables
-
basmati rice350 g
-
water1200 g
-
mixed vegetables400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
459.1 mg
Eiweiß
40.6 g
Brennwert
2890 kJ /
690.7 kcal
Fett
23.8 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
10.3 g
Kohlenhydrate
76.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tex-Mex chicken casserole
45 Min
Risotto bolognese
45 Min
Meatballs in tomato sauce
1 Std. 10 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Curried sausages
40 Min
High protein chicken parmi hot pocket
1 Std. 15 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min
Quick and easy pork noodles
20 Min
Crispy sticky sesame chicken
45 Min
Macaroni carbonara
30 Min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 Min
Sweet and sour chicken with rice
45 Min