Geräte und Zubehör
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
8 portions
Zutaten
Cauliflower truffle purée
-
garlic clove1
-
butter20 g
-
cauliflower broken into florets (3 cm)300 g
-
full cream milk100 g
-
truffle oil1 tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
Scallops
-
water500 g
-
scallops in shells16
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
160.2 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
271 kJ /
64.5 kcal
Fett
3.4 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Festive Flavour
105 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Gougère puffs with salmon mousse
25 Std. 35 Min
Asian-style mussels
30 Min
Romesco dip
10 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Grand Marnier® soufflé
1 Std.
Wasabi mayonnaise
10 Min
Cauliflower mash
25 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.