Geräte und Zubehör
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
Sauce
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1
-
fresh ginger peeled and cut into pieces20 g
-
garlic cloves3
-
tamari (see Tips)30 g
-
lime juice1 tsp
-
raw sugar1 tsp
Fish parcels
-
jasmine rice200 g
-
water900 g
-
bok choy (approx. 250 g), stalks trimmed1 bunch
-
firm white fish fillets cut into approx. 100 g portions600 g
-
carrots cut into julienne (see Tips)100 g
-
sesame seeds for sprinkling
-
spring onions/shallots cut into thin slices, for garnishing
-
fresh long red chilli cut into thin slices, for garnishing
-
lime cut into cheeks, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 portions
Natrium
2325.9 mg
Eiweiß
155.4 g
Brennwert
8309.8 kJ /
1978.5 kcal
Fett
68.1 g
Ballaststoffe
24.3 g
gesättigte Fettsäuren
11.7 g
Kohlenhydrate
173.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Coconut turmeric fish curry
40 Min
Prawn noodle curry
10 Min
Cooking gnocchi or pasta
35 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 Std. 20 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Miso soup
30 Min
Quick prawn stir-fry
20 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Asian chicken noodle soup
1 Std. 35 Min
Miso salmon broth
40 Min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2 Std. 15 Min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 Std.