Geräte und Zubehör
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
daikon 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
stock paste1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
water1500 g
-
piece fresh ginger sliced20 g
-
star anise2
-
cinnamon quill3 g
-
beef fillet steak thinly sliced (approx. 1-2 mm)300 g
-
fish sauce10 g
-
fresh coriander leaves, thinly chopped (1-2 mm)10 g
-
spring onion/shallot thinly chopped (1-2 mm)10 g
-
fresh ground black pepper½ tsp
-
lime cut into wedges, to serve1
-
fresh bean sprouts100 g
-
fresh chilli thinly sliced (1-2 mm)
-
hoi sin sauce (optional)4 tsp
-
hot chilli sauce (optional)2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
928.8 mg
Eiweiß
18.3 g
Brennwert
1047.4 kJ /
250.3 kcal
Fett
11.9 g
Ballaststoffe
6.8 g
gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Kohlenhydrate
19.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize your life (using modes)
19 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Ginger Coriander Steamed Fish
Keine Bewertungen
Vegetarian Tacos
Keine Bewertungen
Chicken Jalapeno party poppers
50 Min
French onion pasta
45 Min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Keine Bewertungen
Japanese ramen noodles
1 Std.
Indonesian red spice paste
45 Min
Sushi Rice
1 Std. 5 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 Std. 40 Min
Frozen coconut Margarita
6 Std. 5 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min