![Sous vide kangaroo with rosemary (TM6) Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D94E0A76-419D-41C3-9782-AE821A46F940/Derivates/30D3313A-D38E-4037-955B-CB670B718C60.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Eiweiß
- 42.9 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 6.9 g
- gesättigte Fettsäuren
- 3.3 g
- Ballaststoffe
- 0.1 g
- Natrium
- 154.5 mg
Alternative Rezepte
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 godz. 20 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20 min
Browned beef cubes (medium)
15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40 min
Beef cheek Bourguignon
5h 25 min
Poached eggs with blade cover
30 Min