Geräte und Zubehör
Savoiardi with mango and passionfruit
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
Savoiardi biscuit
-
eggs separated6
-
sea salt2 pinches
-
caster sugar180 g
-
plain flour150 g
-
cornflour60 g
Mango and passionfruit
-
water250 g
-
fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)800 g
-
caster sugar130 g
-
fresh passionfruit pulp or canned passionfruit pulp2 - 3 tbsp
-
eggs2
-
mascarpone cheese room temperature500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
330.9 mg
Eiweiß
16 g
Brennwert
2443 kJ /
582 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
14.6 g
Kohlenhydrate
73 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Festive Flavour
105 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sliders with sunflower sauce
40 Min
Spiced apple liqueur
168 Std. 10 Min
Hazelnut torte
3 Std. 15 Min
Coconut matcha panna cotta
3 Std. 50 Min
Sunday morning breakky bake
1 Std. 15 Min
Dirt puddings
1 Std. 30 Min
Mango pudding
12 Std. 15 Min
Lime meringue tartlets
2 Std. 40 Min
Mixed berry clafoutis
40 Min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10 Min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 Std. 45 Min
Portuguese-style custard tarts
40 Min