Geräte und Zubehör
Mushroom Stroganoff
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh parsley leaves10 g
-
garlic clove1
-
onions quartered200 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh mushrooms sliced (5 mm)600 g
-
tomato purée20 g
-
white wine40 g
-
liquid vegetable stock80 g
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
lemon juice to taste10 - 20 g
-
double cream100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
4.4 g
Brennwert
910 kJ /
218 kcal
Fett
19.3 g
Kohlenhydrate
6.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegetable Stroganoff
30 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min