Aubergine and Tomato Pasta
TM6 TM5 TM31

Aubergine and Tomato Pasta

3.1 ( 136 Bewertungen )

Zutaten

  • 50 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    oder vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)
  • 40 g olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 120 g onions quartered
  • 600 g ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)
    oder 600 g tomatoes, tinned cut in pieces (2 cm)
  • 1 ½ tsp fine sea salt or more to taste
  • ½ tsp ground black pepper or more to taste
  • 1 tsp caster sugar
  • 450 g aubergines cut in pieces (2 cm)
  • 350 g dried pasta eg. Farfalle or Amori
  • 700 g water
  • 5 g fresh basil leaves

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
512 kcal / 2141 kJ
Eiweiß
17.3 g
Fett
15.8 g
Kohlenhydrate
75.1 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte