Kompatible Versionen
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 150 g zonnebloem boter, zuivelvrij, plus extra voor het invetten
- 80 g gepelde amandelen
- 150 g ontpitte dadels
- 300 g appels (bv. Bramleys), geschild, met klokhuis, in stukken gesneden
- 80 g glutenvrij witte bloem
- 1 tl bakpoeder, glutenvrij
- 1 tl gemalen kaneel
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- crème fraîche, voor het opdienen
- Nährwerte
- pro 1 sneetje
- Brennwert
- 1432 kJ / 342 kcal
- Eiweiß
- 6.1 g
- Kohlenhydrate
- 25.5 g
- Fett
- 24 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Stoofpot van linzen
2h 35 min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30 min
Fatayer met kaas en munt
2h
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Avocadosap met dadels
5 min
Harira
7 Std.
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Pindakaas
5 min
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
Keine Bewertungen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen
Taboulé met quinoa en tonijn
40min