Geräte und Zubehör
Stoofpot van linzen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 2 Std. 35 Min
6 porties
Zutaten
-
linzen350 g
-
wortelen , in schijfjes (ong. 3 mm)200 g
-
groene paprika½
-
paprika poeder1 el
-
extra vergine olijfolie50 g
-
zout1 tl
-
bol knoflook , gewassen en ongepeld1
-
ui½
-
laurierblad, gedroogd1
-
chorizo , in schijfjes100 g
-
spek , in stukken gesneden100 g
-
water850 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
1865 kJ /
446 kcal
Eiweiß
20.19 g
Kohlenhydrate
32.88 g
Fett
25.99 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tunesische Chorba
45 Min
Engelse brunch
Keine Bewertungen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Levercake
1 Std. 50 Min
Paella met kidneybonen
55 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Groene bron
10 Min
Linzensoep met spinazie
50 Min
Avocadosap met dadels
5 Min
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Batbout met kaas
30 Min