Geräte und Zubehör
Maïsbrood en cheddar muffins
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
12 stuks
Zutaten
-
zongedroogde tomaten in stukjes20 g
-
Cheddar kaas in stukken100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken120 g
-
zonnebloemolie30 g
-
honing20 g
-
suiker20 g
-
ei1
-
melk220 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
maïszetmeel120 g
-
bicarbonaat van sodium½ tl
-
bakpoeder1 tl
-
zout½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
254 mg
Eiweiß
5.3 g
Brennwert
959.8 kJ /
229.4 kcal
Fett
15.2 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
7.7 g
Kohlenhydrate
19.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Tiramisu met chocolade en chili
Keine Bewertungen
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Basisbouillon
Keine Bewertungen
Popcorn-ijs
Keine Bewertungen
Peperkoek met Honing
Keine Bewertungen
Rabarber en gember gin fizz
336 Std. 10 Min
Gozleme
1 Std. 40 Min