Geräte und Zubehör
Halloween-worstvingers
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
18 stuks
Zutaten
-
boter in stukken (± 2 cm), bevroren250 g
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
gekoeld water110 g
-
zout½ tl
-
400 g hotdog worst, (± 50 g elk), in stukken van 8 cmchipolata worstjes (± 20 g elk, 8 cm lang)400 g
-
ei losgeklopt1
-
ontpitte zwarte olijven gehalveerd9
-
ketchup om op te dienen150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
321.8 mg
Eiweiß
5.3 g
Brennwert
952.2 kJ /
227.6 kcal
Fett
17.4 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
13.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Halloween
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tiramisu met chocolade en chili
Keine Bewertungen
Lamscurry
1 Std.
Driekoningentaart met frangipane
50 Min
Heksenvingerkoekjes
2 Std.
Spookachtige snacks
1 Std. 15 Min
Chocolade en banaan charlotte
Keine Bewertungen
Pommes Dauphine
1 Std. 40 Min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 Min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 Std. 30 Min
Chocoladereep likeur
15 Min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2 Std. 10 Min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 Std.