Geräte und Zubehör
Tarbot in champagnesaus
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
Basmatirijst
-
water1300 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
olijfolie30 g
-
basmati rijst300 g
Tarbot in champagnesaus
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden100 g
-
visbouillon in poeder1 el
-
water100 g
-
170 g mousserende witte wijnChampagne170 g
-
tarbotfilets (ongeveer 150 g per stuk)6
-
zout aanpassen aan de smaak2 snuifjes
-
gemalen peper aanpassen aan de smaak4 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk)3 el
-
eierdooiers5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1177.9 mg
Eiweiß
71.2 g
Brennwert
3449.7 kJ /
824.5 kcal
Fett
36.8 g
Ballaststoffe
0.9 g
gesättigte Fettsäuren
15.4 g
Kohlenhydrate
42.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Nessuna valutazione
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nessuna valutazione
Gestoomde pesto broodjes
Nessuna valutazione
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nessuna valutazione
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Nessuna valutazione
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Nessuna valutazione
Pierogi met vlees
1h
Nyonya kip-curry bun
Nessuna valutazione
Karamel parfait
Nessuna valutazione
Kalfszwezerik met lente-uien
Nessuna valutazione