Geräte und Zubehör
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)75 g
-
spring onions cut in pieces7
-
sunflower oil70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water1000 g
-
chicken thighs, skin on, bone in corn fed (approx. 160 g each)4
-
white long grain rice300 g
-
fine green beans trimmed400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
764.1 mg
Eiweiß
39.8 g
Brennwert
3806.3 kJ /
909.7 kcal
Fett
50.5 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
11.3 g
Kohlenhydrate
72.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
5 Ingredients
70 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Cod and Spinach Soup
40 Min
Boiled Long Pasta
20 Min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1 Std. 35 Min
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1 Std. 10 Min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 Std. 25 Min
Dairy-free Seafood Risotto
45 Min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 Min
Steamed Pepper Chicken
1 Std. 45 Min
Guinean prawns
25 Min
Potato and Pork Rib Racks
1 Std. 30 Min
Sliced Fish Tofu Soup
2 Std. 10 Min
Pork Adobo
55 Min