Geräte und Zubehör
Kung Pao Prawns
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
2 portions
Zutaten
-
garlic cloves20 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined (see tip)300 g
-
dried chillies cut in long strips10
-
Sichuan peppercorns½ tsp
-
red chilli oil10 g
-
soy paste (see tip)10 g
-
rice wine10 g
-
sugar10 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
20 g
Brennwert
908 kJ /
217 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese Seafood
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Steamed Garlic Prawns
30 Min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1 Std.
Thai Prawn Patties
1 Std. 20 Min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 Min
Squid with Ginger and Soy
40 Min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 Std.
Steak au Poivre
20 Min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Beef Teriyaki with Rice
1 Std. 50 Min
Peking Chicken
45 Min
Chinese Noodles with Vegetables
35 Min
Tom Yum with Prawns
25 Min