Geräte und Zubehör
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
Prawn and Fish Balls
-
olive oil for greasing
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)3 cm
-
spring onions trimmed and quartered2
-
fresh coriander6 sprigs
-
long red chilli deseeded and halved½ - 1
-
dried shiitake mushrooms halved3
-
white fish fillets cut in pieces (4-5 cm)400 g
-
large raw prawns, peeled200 g
-
water chestnuts, whole, tinned drained230 g
-
crispy, fried shallots2 Tbsp
-
ground white pepper2 pinches
-
fine sea salt2 pinches
-
soy sauce2 tsp
Broth
-
ramen noodles, fresh300 - 400 g
-
water1500 g
-
chicken stock paste (see Tips)2 Tbsp
-
Shaoxing rice wine2 Tbsp
-
soy sauce2 Tbsp
-
sesame oil½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
raw sugar1 tsp
-
shrimp paste (belachan)¼ tsp
-
star anise1
-
Asian greens (e.g. choy sum, bok choy), trimmed and cut in pieces (3 cm)200 g
-
spring onions trimmed and thinly sliced2
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
27.1 g
Brennwert
860 kJ /
204 kcal
Fett
5.1 g
Ballaststoffe
3.6 g
Kohlenhydrate
10.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
ALL IN ONE FAMILY MEALS
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Seafood Laksa
25 Min
Pork and Mushroom Broth
1 Std. 25 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Prawn Chow Mein
45 Min
Vietnamese Beef Pho
1 Std. 45 Min
Green Curry Chicken
55 Min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 Min
Fish Stew
45 Min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 Min
Thai Fishcakes
1 Std. 10 Min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 Min