Vegetable potato salad with chicken
TM6 TM5

Vegetable potato salad with chicken

4.3 ( 3 Bewertungen )

Zutaten

  • 300 g carrots cut in pieces
  • 400 g water
  • 2 tsp salt plus extra to taste
  • 300 g potatoes cut in bite-size pieces (1-1.5 cm)
  • 300 g fresh green beans cut in pieces (2-3 cm)
  • 150 g frozen green peas
  • 350 g chicken breast, skinless diced (1-1.5 cm)
  • ½ tsp ground pepper plus extra to taste
  • 250 g iceberg lettuce leaves separated
  • 150 g cream
  • 20 g lemon juice, freshly squeezed (1 lemon)
  • 10 - 15 g fresh herbs (e.g. chives, parsley, dill)
  • 100 g fresh soybean sprouts (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
192 kcal / 801 kJ
Eiweiß
15 g
Fett
7 g
Kohlenhydrate
15 g
Ballaststoffe
4.1 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte