Geräte und Zubehör
Fish fingers with tomato sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
beer200 g
-
flour120 g
-
garlic powder½ tsp
-
dried parsley½ tsp
-
dried yeast1 tsp
-
fine salt1 tsp
-
cod fillets, skinless and boneless, cut into sticks (2 x 6 cm) (see tip)500 g
-
olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar (optional)½ tsp
-
baking soda1 pinch
-
oil for frying300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
26.16 g
Brennwert
1321 kJ /
316 kcal
Fett
10.44 g
Ballaststoffe
2.06 g
Kohlenhydrate
26.43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kids zone
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1 Std. 30 Min
Pork and Mushroom Broth
1 Std. 25 Min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 Min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1 Std. 40 Min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 Std.
Chicken with egg and almond sauce
45 Min
Chicken noodle soup
1 Std. 35 Min
Hot Dog Rolls
55 Min
Spring Rolls
40 Min
Turkey Burgers with Caramelised Onion and Pepper
30 Min
Ramen Noodle Soup
40 Min
Hot dog rolls
3 Std. 30 Min