Geräte und Zubehör
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
Oat and Parmesan crust
-
butter for greasing
-
raw almonds70 g
-
sesame seeds40 g
-
rolled oats150 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
sea salt¼ tsp
-
water80 g
Silverbeet filling
-
garlic cloves2
-
red onion cut into wedges (1 cm), segments separated80 g
-
olive oil2 tbsp
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
fresh portobello mushrooms (approx. 1 large), cut into halves and then cut into slices (0.5-1 cm)90 - 100 g
-
fresh silverbeet leaves only, cut into thin strips120 g
-
eggs4
-
pouring (whipping) cream150 g
-
ground nutmeg2 pinches
-
sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
soft goat's cheese70 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
437.5 mg
Eiweiß
18.5 g
Brennwert
1994 kJ /
475 kcal
Fett
36 g
Ballaststoffe
5.7 g
gesättigte Fettsäuren
12.6 g
Kohlenhydrate
17.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 Std. 15 Min
Roasted eggplant
1 Std. 35 Min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 Std.
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Spring frittata
1 Std. 15 Min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55 Min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1 Std. 25 Min
Wholemeal spelt pastry
35 Min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min