Geräte und Zubehör
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
groene kikkererwten, gedroogd200 g
-
water440 g
-
olijfolie60 g
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
zout1 ½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
kabeljauwfilet, zonder vel in sticks gesneden (2 cm x 5 cm)500 g
-
ui20 g
-
pompoen vlees geschild, in stukken gesneden (2-3 cm)450 g
-
rozemarijn, vers alleen naaldjes1 takje
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
1943 mg
Eiweiß
113 g
Brennwert
5073 kJ /
1211 kcal
Fett
51 g
Ballaststoffe
25 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
68 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pompoen & Peer
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 Min
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Keine Bewertungen
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Lactosevrije warme chocolademelk
Keine Bewertungen
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 Min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 Min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 Min
Zoetzure tempé
50 Min
Vijfzaden energierepen
1 Std. 45 Min
Muntthee
25 Min