Geräte und Zubehör
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 45 Min
6 pieces
Zutaten
-
plum tomatoes firm, that fit whole in feeder (approx. 1 tomato)200 g
-
iceberg lettuce thickest part of150 g
the core removed, cut in 3-4 wedges that fit
in feeder -
onion halved70 g
-
leek130 g
-
mixed peppers cut in 4 wedges, seeds and membranes removed180 g
-
fresh button mushrooms whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)80 g
-
carrot peeled, ends removed100 g
-
Emmental cheese cut in pieces that fit in feeder150 g
-
fresh parsley cut in pieces½ bunch
-
crème fraîche150 g
-
olive oil40 g
-
fresh baby spinach50 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper2 - 3 pinches
-
flour tortillas (approx. Ø 25 cm)6 pieces
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
812 mg
Eiweiß
13.4 g
Brennwert
1654.1 kJ /
395.3 kcal
Fett
22.6 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
8.9 g
Kohlenhydrate
36.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating (TM5)
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Maple-glazed Carrots
45 dk
Vegetable Consommé with Gnocchi
30 dk
Steamed Cod Over Greens
40 dk
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
1sa
Sliced Fruit Salad with Citrus Dressing
30 dk
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
40 dk
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
3sa 30 dk
Porcini Mushroom Risotto
35 dk
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1sa 5 dk
Lentil Curry Stew with Chicken
8sa 35 dk
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45 dk
Roasted Chicken with Vegetables
1sa 45 dk