![Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5) Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e1da334a7af5038ce592e30767a92af9/Derivates/ab52a016cc0f50e35ccf6b6f88c3b0ea4261b870.jpg)
Kompatible Versionen
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g butternut squash, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g beetroot, trimmed or halved if necessary to fit in feeder
- 50 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 tsp ground cumin
Couscous and Tahini Dressing
- 120 g couscous
- 240 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
oder ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove
- 40 g tahini
- 50 g plain yoghurt
- 2 tsp cumin seeds
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, (1 x 400 g tin)
- 4 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1471.1 kJ / 351.6 kcal
- Eiweiß
- 8 g
- Kohlenhydrate
- 36.9 g
- Fett
- 20.5 g
- gesättigte Fettsäuren
- 3 g
- Ballaststoffe
- 6.3 g
- Natrium
- 420.8 mg
Alternative Rezepte
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 Std.
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1 godz. 35 min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 Std. 20 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20 min
Prawn Saganaki
35min