Geräte und Zubehör
Tuscan bean soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
2 portions
Zutaten
-
Parmesan cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to garnish20 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only1 sprig
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
brown onion (approx. 40 g)½
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
pancetta diced50 g
-
celery stalk (approx. 30 g), diced1
-
carrot (approx. 70 g), diced1
-
zucchini diced30 g
-
canned chopped tomatoes200 g
-
canned mixed beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
water160 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
crusty bread to serve2 slices
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 2 portions
Natrium
3639.5 mg
Eiweiß
54 g
Brennwert
4435.8 kJ /
1056.1 kcal
Fett
41.7 g
Ballaststoffe
30.8 g
gesättigte Fettsäuren
12.4 g
Kohlenhydrate
98.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking for Me and You
70 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Curried carrot and ginger soup
40 min
Tuscan bean soup
40 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Minestrone
40 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Spiced lentil vegetable soup
1 h 30 min
Vienna sausages with split pea soup
1 h 10 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Summer dahl
35 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Tomato and red lentil soup
30 min