Geräte und Zubehör
Tonijnkroketten
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
15 stuks
Zutaten
-
verse peterselie5 g
-
aardappelen geschild, in kleine stukken500 g
-
water1000 g
-
grof zout1 ½ tl
-
boter50 g
-
tonijn, uit blik uitgelekt220 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
fijn zout½ tl
-
eieren losgeklopt (om te paneren)3
-
amaranth gezwollen
-
bakolie
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 2 stuks
Eiweiß
14 g
Brennwert
1163 kJ /
277 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
6 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekkers uit Mexico
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groentesandwiches
Keine Bewertungen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Schiacciata met gerookte zalm
Keine Bewertungen
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 Std. 30 Min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Keftedes (gehaktballen)
2 Std. 30 Min
Roergebakken Groenten
Keine Bewertungen
Mosterd-dillesaus
2 Std. 15 Min
Green Godess Salade
20 Min
Mallorcaanse vissoep
40 Min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3 Std.