Geräte und Zubehör
Omelet Caprese
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portie
Zutaten
-
eieren6
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
water700 g
-
220 g pruimtomaten, gehalveerdkerstomaten gehalveerd220 g
-
buffelmozzarella in halve manen gesneden (0,5 cm)110 - 170 g
-
basilicumblad, vers met de hand gescheurd5 - 8
-
creme van balsamicoazijn om te besprenkelen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
414.9 mg
Eiweiß
11.6 g
Brennwert
611 kJ /
146 kcal
Fett
9.9 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
4.6 g
Kohlenhydrate
2.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groente-Omeletten
30 Min
Balletjes met dadels en noten
Keine Bewertungen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Butter Chicken
1 Std.
Ananas Dessert met Meringue
25 Min
Macadamia Chocolade Koekjes
45 Min
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Keine Bewertungen
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen
Gehaktballetjes met Groenten
20 Min
Sushi tacos
1 Std.
Express Aardbeien Dessert
5 Min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 Min