Geräte und Zubehör
Salade van Kool en Wortel met Feta
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
2 portie
Zutaten
-
½ bos koriander, vers, (ongeveer 10 g)bladpeterselie, vers (ongeveer 10 g)½ bos
-
kwark natuur200 g
-
wortelen in stukjes (3 cm)250 g
-
rode kool in stukjes (3 cm)300 g
-
dadels, ontpit gehalveerd2
-
ciderazijn2 el
-
olijfolie2 el
-
zout½ tl
-
peper, gemalen2 snuifjes
-
feta kaas in 4 plakken100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
38.7 g
Brennwert
3535 kJ /
848 kcal
Fett
59 g
Kohlenhydrate
35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Quick & Healthy Lunch
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 Min
Verfrissende Melkdrank
5 Min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 Min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 Std. 30 Min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Groentesticks
Keine Bewertungen
Stevige linzenchili
50 Min
Kracht Muesli
25 Min
Green Godess Salade
20 Min
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min