Geräte und Zubehör
Hartige taart met savooiekool
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
12 stuks
Zutaten
-
boter om in te vetten
-
amandelen20 g
-
feta kaas in stukken200 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse rozemarijn enkel de bladeren1 - 2 stengels
-
verse tijm enkel de bladeren6 stengels
-
ricotta250 g
-
crème fraîche200 g
-
eieren6
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
uien gehalveerd2
-
savooiekool in stukken400 g
-
amandelschilfers5 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
12 g
Brennwert
990 kJ /
237 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
1.3 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Low Carb recepten
13 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Prei en Kaas Taart
1 Std. 5 Min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Pompoen baba ganoush
35 Min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 Min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Chili non Carne
1 Std.
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min