Geräte und Zubehör
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
water400 g
-
peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd300 - 400 g
-
pure chocolade in stukken (2-3 cm)100 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
honing1 tl
-
gemalen kardemom1 ½ tl
-
50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, en geroosterdamandelvlokken geroosterd50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
5 g
Brennwert
1480 kJ /
354 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
5.3 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Amandelbretzels
Keine Bewertungen
Chocolade rijstpudding
1 Std. 5 Min
Rijstpudding
1 Std.
Snelle kaassoufflés
45 Min
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Glutenvrije bloem
Keine Bewertungen
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Preiquiche
1 Std. 45 Min
Rijst met groentemix
55 Min
Citroen-kokos bliss balletjes
40 Min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 Std.