Geräte und Zubehör
Flatbread met peer en geitenkaas
Zubereitung 25 Min
Gesamt 3 Std.
6 porties
Zutaten
Deeg
-
olijfolie plus extra om in te vetten15 g
-
water110 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist10 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven200 g
-
zout½ tl
Topping
-
peren (bijv. Conference of Comice)3
-
citroen alleen sap1
-
geitenkaas zacht (bv. Chavroux®)225 g
-
slagroom (ong. 48% vet)80 g
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak2 snuifjes
-
walnoten, gehalveerd (optional)1 - 2 el
-
honing2 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
11.7 g
Brennwert
1632 kJ /
390 kcal
Fett
20.3 g
Kohlenhydrate
37.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pompoen & Peer
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Shakshuka
50 Min
Burgers met zeeduivel en zalm
20 Min
Schiacciata met gerookte zalm
Keine Bewertungen
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Snelle chocolade amandel fudge
Keine Bewertungen
Gezouten karameltaart
2 Std. 40 Min
Tomatenmannetjes
Keine Bewertungen
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 Std. 50 Min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 Min
Spaanse risotto
40 Min
Kip met amandelen
25 Min