Geräte und Zubehör
Sous-vide Teriyaki Zalm
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
95 mg
Eiweiß
33 g
Brennwert
1650 kJ /
394 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
Virgin chai vanille cocktail
45 Min
Vegetarische pizza
Keine Bewertungen
Paashaas apero-hapjes
Keine Bewertungen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Karamelpoeder
1 Std.
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
400-500 g ui karameliseren
50 Min
Nougatine
1 Std. 30 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Hainanese kiprijst
1 Std. 20 Min